Behandla mollusker

Har du drabbats av mollusker?

Många barn och vuxna får mollusker dessa är helt ofarliga men ibland kan det kännas obekvämt och obehagligt när man får dessa och då kan en naturlig behandling vara lösningen. Här kan du läsa mer om att behandla mollusker.

Klia inte

Försök  att inte klia på molluskerna, då kan föra smittan vidare över kroppen. Mollusker kan visa  sig över hela kroppen, från benen till ansiktet och även ibland i hårbotten. om du inte kliar så sprids dom inte lika snabbt.

Mollusker smittar via hudkontakt. Men dom är helt ofarliga. Det är väldigt vanligt att barn och tonåringar drabbas. De visar sig oftast på magen men kan även uppstå på andra delar av kroppen. Knottrorna brukar läka av sig själv efter en tid. Ibland kan det vara skönt med en salva som minskar klådan vid mollusker.

Zymaderm behandling

Vill du stoppa spridningen så är zymaderm en effektiv och skonsam behandling.  Den kan användas av både barn och vuxna. Den är smärtfri och har snabbverkande effekt. Den lämnar inga ärr.
Mollusker  som vid tidigare har nämnt av sig självt, men det kan ta lång tid från 6 månader till ett par år. Under denna tid kan molluskerna  sprida sig över stora delar på kroppen. Man  kan man utföra behandling av mollusker med olika naturliga behandlingar här kan du läsa mer om dessa. http://www.behandla-kondylom.se/behandla-mollusker

Vill du ha mer information så kan vårdguiden vara en bra källa för ytterligare information.